Søg
0

Om os

Aalestrup Tømmerhandel A/S  blev den 4. januar 2007 del af den frivillige markedsføringskæde XL-Byg, som er Danmarks største byggevarekæde med over 125 forretninger. XL-BYG er en fusion mellem de 3 gamle kendte kæder: RÅD&DÅD Byggecenter A/S, Byggekram A/S og PROFFEN A/S. Vi tilbyder faglig rådgivning til både vores private gør-det-selv kunder og vores professionelle håndværkere.

Selv om vi er en del af XL-BYG er vores forretning en selvstændig enhed med en lang faglig tradition bag os. Vi er kendte i lokalområdet og har en personlig kontakt til vores kunder. 

Vi har i dag over ca. 13.000 m2 jord, hvoraf 4.900 m2 er bebygget lagerlokale og 1000 m2 butikslokale. Aalestrup Tømmerhandel A/S har bl.a. et byggemarked, en flot ny malerafdeling, en stor haveafdeling og en trælast.

Koncept og målsætning
Hos Aalestrup Tømmerhandel er kunden i centrum og fagligheden hos os er høj. Vi prøver hele tiden at give den bedste rådgivning til vore kunder – det gælder både håndværkere, landmænd og private kunder. I vores målsætning fokuserer vi på:

  • Personlig kundeservice
  • Konkurrencedygtige priser